Våra anställda

Här kommer lite information om våra anställda på Sunnanvindens förskola utanför Åkersberga. Vi har låtit dem presentera sig själva:

Förskola Åkersberga Daniela Kürten

Daniela Kürten

Jag heter Daniela Kürten och är född 1979. Jag arbetar som förskollärare och har även rollen som biträdande förskolechef .
Efter grundskolan/gymnasiet utbildade jag mig till pedagog med inriktningen waldorfpedagogik/småbarnspedagogik i mitt hemland Tyskland. Sedan 2002 har jag arbetat både på förskolor och på fritidshem. Jag har också arbetat som dagmamma i flera år.
Efter tre år i en av Tysklands största waldorfförskolor i Herdecke (Ruhrområde) med 120 barn, kände jag att det var dags att förändra livet och vidga vyerna innan mina egna barn blir för stora, så vi flyttade till Sverige. På Sunnanvindens förskola har jag jobbat , med undantag av ett halvår som förskollärare i Täby, som förskolelärare  både i småbarns-  och i storbarnsgrupp  sedan januari 2010.

                                                                     ***

Angela Sandu

Jag heter Angela Sandu och jag är född och uppvuxen i Rumänien och  kom till Sverige för 5 år sedan.Jag har arbetat i 2 år på Sunnanvindens förskola och där stortrivs jag med barnen och arbetet. Barnen och deras spontana natur ger mig glädje på jobbet och inspiration i vardagen.

                                                           ***
erika_augusto

Erica Augusto

Hej! Jag heter Erika Augusto och jag älskar att arbeta med barn. När jag kom till Sunnanvinden försökte jag lära mig nya saker hela tiden, framför allt vad alla barn gillar, deras rutiner mm. Jag är så nöjd med att arbeta här. Barnen är fantastiska och jag stortrivs! Nu är jag redo att gå vidare till mina studier till barnskötare.

***

 

 Widad Salih

Jag heter Widad Salih, gift och har fyra barn. Jag utbildade mig till gymnasielärare i mitt hemland. I Sverige jobbade jag i Hackstaskolan som modersmålslärare och hjälpte till i matematik och svenska. Jag har jobbat i Sunnanvindens förskola sedan hösten 2007 som ansvarig för matlagningen och som barnskötare. Jag älskar att laga god och nyttig mat!

                                         ***

 

par-hemsida

Pär Claësson

Jag heter Pär Claësson och har rollen som förskolechef. Min pedagogiska grundutbildning fick jag under åren 1981-85 då jag utbildade mig till klasslärare med waldorfpedagogisk inriktning. Jag har under årens lopp deltagit i en mängd pedagogiskt orienterade fortbildningskurser. Jag har sedan starten hösten 2006 haft rollen som förskolechef på Sunnanvindens förskola. År 2013/14 gick jag en förskolechefsutbildning på Wlh i Bromma. Förskolechefsuppdraget är en ansvarsfull och spännande uppgift. En av målsättningarna med mitt uppdrag är att medarbetarna ska trivas och tillsammans med barnen få goda möjligheter att växa och utvecklas som människor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s